Elementer

Med elementer får du kortere byggetid, høyere kvalitet og lavere kostnader.

Ved å bruke elementer kommer bygget mye raskere under tak. F.eks. kan en enebolig vanligvis monteres på én til to dager. Da kan det innvendige arbeidet starte umiddelbart.

Du oppnår et tørt bygg raskt. Dermed får du mindre krymp og reduserer risikoen for fuktskader, mugg og sopp. Du får også mindre svinn og kapp. Samt redusert avfallshåndtering på byggeplass.

Moderne produksjon, komplett leveranse

Vi har moderne utstyr for produksjon av elementer for de fleste typer bygg. Elementene produseres i en moderne produksjonshall og pakkes inn før transport. Vi transporterer elementene i spesialrammer og heiser dem direkte på plass for deg.

FDV-dokumentasjon til bygge mappen blir levert med.

• Kostnadseffektivt

• Norskproduserte elementer

• Kortere byggetid

• Effektiv montering

• Redusert fuktighet i bygg

• Produksjon innendørs

Skreddersydd

Elementene skreddersys etter dine ønsker.

De leveres med vinduer ferdig montert, belistet og tett utvendig, og du velger selv type kledning, belistning, overflatebehandling etc.

Under kledning monteres lekter, sløyfer, vindsperre, GUX- gips, bindingsverk, isolasjon, plastfolie og påforing.

Vi produserer:

• Veggelementer